Skolekroken

Om Oss

Skolekroken er en nettbutikk, et merke og din studievenn. Vi holder til I Ski, beliggende rett utenfor Oslo. Her jobber vi på spreng med å sende ut varer raskt, holde dere underholdt på vår Instagram og Facebook, og besvare dine henvendelser.

Skolekroken drives av daglig leder Niklas, i tillegg til medeier Augustinas, designeren vår Simone og vår kjære medarbeider og kamerat Love. Sammen med dere er vi Skolekroken. Vi er unge og full av yrende liv, men har til tross for dette rikelig med erfaring innenfor markedsføring, salg og andre fagområder med synergieffekter til vårt virke.

Vi tar inn gode produkter for å sikre deg høy kvalitet og holdbarhet. Vi har troen på at kvalitetsprodukter er bedre på sikt for både lommeboken så vel som for planeten vår. Skolekroken har omhyggelig valgt ut et knippe produsenter som vi benytter som våre leverandører.

Produsentene sine, og våre egne varer er på forhånd blitt nøye testet for kvalitet og materialvalg, dette sikrer deg gode produkter du kan være sikker på skal utfylle sin rolle på en fortreffelig måte. I tillegg til å føre gode produkter både fra andre leverandører, samt våre egne merkeprodukter, tar vi kundeservicen til neste nivå. Vi svarer raskt som en røyskatt innenfor våre kontortider (09-16:00 man - fre ) og litt tregere, men fortsatt heldigvis raskere enn et dovendyr, utenfor våre kontortider.

Skolekroken er mer enn kun et merke og en nettbutikk, vi ønsker å involvere våre kjære kunder og medstudenter så mye som mulig, og derfor legger vi til side en del av omsetningen for å organisere begivenheter for studenter og andre. Alle planlagte begivenheter og festiviteter blir på forhånd proklamert i våre sosiale medier, så følg med der! I tillegg til begivenheter, ønsker vi å spre kunnskap og løfte frem vår flotte norske kultur og tradisjoner.

Vår misjon

Vår hovedmisjon er å selge deg gode produkter til fornuftige priser som hjelper deg eller mottakeren til å få en lettere og bedre studiehverdag. I tillegg til å selge gode produkter, er vi levende opptatt av deg som kunde og deltaker i vårt lille samfunn.

Gjennom vårt merke, ønsker vi å løfte frem de flotte norske kulturelle og lingvistiske tradisjoner. Nettopp av denne grunnen har vi bevisst valgt å benytte oss av riksmål og høgnorsk som skriftmål. Andeler fra vårt salg skal benyttes til spredning av kunnskap og arrangering av kulturbegivenheter særlig for studenter.

Som en bedrift under den globale oppvarming, har vi så klart også et tydelig fokus på å redusere vårt karbonavtrykk og forurensning. Foreløpig tiltak er reduksjon i plastbruk for forsendelsesemballasje og salg av gjenbrukbare produkter.

Vår visjon

Skolekroken har store fremtidsvisjoner. Vi har satt oss som mål å føre enda flere egne merkeprodukter og øke varesortimentet vårt inn 2022. Med egen designer på laget, kan De se frem til flotte og egendesignede varer som sekker og smarte kladdebøker.

Vi har også satt oss som mål å bli en karbonpositiv bedrift, noe som vil si at vi ønsker å absorbere mer CO2 enn vi slipper ut! Dette skal vi få til med reparasjon av skadede produkter, mindre plast og mindre bruk av ikke-nedbrytbart materiale og planting av ti-tusenvis av trær!

Fremover ønsker vi også å støtte om mange flotte student- og kulturarrangementer i Norge. Hold et øye åpent, så vil du nok i større grad se oss tilstede rundt omkring. Ta del i ferden fremover, vi gleder oss!